Paarden zwemmen in de zee

Pogo en ik optocht Eperpaar4daagse

 

 

 

 

witje en dochter checkmate

 

 

 

Als je geïnteresseerd bent geraakt, kan je een consult aanvragen via mail met foto van jouw dier of via een brief met foto van jouw dier. De foto moet sowieso het hoofd, het aangezicht, de ogen van het dier laten zien.

Ik heb de volgende gegevens nodig:

  1. de volledige naam en roepnaam van jouw dier
  2. de leeftijd
  3. geslacht
  4. een foto van het aangezicht, het hoofd en de ogen van jouw dier. Mag natuurlijk ook een foto van jouw hele dier zijn, mits het aangezicht er op staat.
  5. Jouw volledige naam
  6. Jouw vragen aan jouw dier
In het geval van een vermist dier heb ik ook het volledige huisadres nodig. Ik werk met google maps, zodat ik de plek kan doorgeven waar het vermiste dier zich bevind.

Meer wil ik niet weten over jouw dier, want ik wil zo “open” mogelijk een gesprek in gaan. Hoe minder ik weet, hoe beter ik informatie "open" via het contact met het dier ontvang.

Een standaard vraag die ik voorstel, is hoe het met zijn/haar gezondheid gesteld is. Als jouw dier een lichamelijk probleem heeft, komt dat er dus hopelijk uit in het contact. Maar er zijn ook dieren die niet het achterste van hun tong laten zien. Die niet meteen willen aangeven wat er aan de hand is.

Als je een vraag over zijn/haar "probleem" hebt, mag je wel het probleem vertellen, maar dan in grote lijnen. Ik vraag liever aan het dier zelf wat het probleem is.

aanvraag consult via mail

info@dierencommunicatie.info

 

Consult

Je krijgt de uitkomsten van het consult via mail of via de post opgestuurd, zodat je alles op papier hebt staan en altijd terug kan lezen.

Voor informatie over een consult stuur mij een email:

aanvraag consult via mail

info@dierencommunicatie.info

 

SPOEDCONSULT

Een spoed consult doe ik in principe binnen 2 dagen. Vermeld duidelijk in je mail dat het om een spoed consult gaat.

Aanvraag Reiki behandeling

Reiki behandelingen doe ik op aanvraag. Wel zit er bij het consult 1 Reiki behandeling inbegrepen. Als er behoefte is aan meerdere Reiki behandelingen, dan kan dit op aanvraag.

Aanvraag Quantum Touch behandeling

Deze behandelingen doe ik ook op aanvraag. Soms werkt het beter en sterker als ik het dier life behandel, maar soms zijn Quantum Touch behandelingen op afstand voldoende.

 

Verantwoordelijkheid/Aansprakelijkheid

De eigenaar van het dier blijft te allen tijden zelf verantwoordelijk voor wat hij/zij met de informatie doet die ik via een dier heb ontvangen en doorgeef aan de eigenaar.Als een dier door geeft lichamelijke klachten te hebben, en de eigenaar doet niets met deze informatie, dan is en blijft de eigenaar hiervoor zelf verantwoordelijk.

Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor wat de eigenaar met de informatie en zijn/haar dier doet. Het enige dat ik doe, is proberen zo goed mogelijk informatie van een dier door te geven.

Ik kan geen medische klachten verhelpen, maar alleen klachten die het dier ervaart, doorgeven. Ik ben louter een doorgeefluik en géén dierenarts. Ik hoop en wens dat een eigenaar naar een dierenarts gaat in het geval dit nodig is. Als je als eigenaar vermoedt dat jouw dier lichamelijke problemen heeft, dan is het altijd verstandig om naar de dierenarts te gaan.

Ik heb hier een link naar een artikel over Dieren Holistisch genezen. Deze holistische dierenarts werkt ook samen met een dierencommunicator en door deze verenigde krachten, is het mogelijk uitgebreider onderzoek te doen naar wat een dier mankeert.

 

Terug naar boven

Prins en Prinsesje op witte bed Joris en Tico op de bank Joris slaapt graag tussen benen

Amar trekt gekke bekken

Siamese kater en poes

Joia

Raio

 

Pasha

Scooby in het raam

 

Kiyarah

Jess, zit ie goed zo?

Joris slaapt

Tico schootkat

Joris