Pogo met Silla en ik

Pogo wedstrijdje met Gabe

Toby

 

 

“Praten” met dieren? Is in feite: intuïtief telepathisch communiceren.

Ik heb geleerd om mijn intuïtie te gebruiken en mijn hoofd leeg te maken om zo telepathisch te communiceren. Ik neem een dier in mijn hoofd op, concentreer mij op dit dier en maak contact met het dier. Als het dier er open voor staat, ga ik vragen stellen en krijg ik antwoord van het dier. Ik krijg antwoord terug in de vorm van woorden, hele zinnen, plaatjes en gevoel, of gewoon "weten". Vraag mij niet hoe dit precies kan, maar het werkt echt!

Ik doe het communiceren al een paar jaar en heb deze kunsten goed onder de knie gekregen door veel te oefenen. Ik verifieer altijd bij de mens van het dier of de uitkomsten kloppen, overeenkomen met hun dier. Dit kan de mens van het dier het beste zelf aangeven, aangezien hij/zij het dier goed kent. Op deze manier heb ik het communiceren steeds verder ontwikkeld, zodat ik heel veel informatie ontvang bij het contact maken met een dier.

Waardevolle informatie waar de mens en het dier veel aan kunnen hebben. De mens van het dier meldt vaak dat zij grote positieve veranderingen in hun dier hebben zien gebeuren na het contact dat ik heb gemaakt met hun dier. Dit bezorgt mij kippenvel en een gaaf en soms onwerkelijk gevoel. Dat maakt het “praten” met dieren zo bijzonder. Ik ben soms ook met stomheid geslagen als de mens van een dier mij dingen meldt, die ik niet had verwacht dat het dier zou gaan doen, die ik het dier gevraagd heb te doen of juist te laten. Kortom: een verrijking van mijn leven.

Als je een “probleem” hebt met je dier, of je weet niet goed wat er in het hoofd van jouw dier omgaat, je wil graag weten wat jouw dier denkt, of je wil zelfs antwoord op levensvragen, dan kan je een consult bij mij aanvragen. aanvraag consult

Een consult kan zowel op psychisch als op lichamelijk niveau helpen duidelijkheid te scheppen.

Een consult geeft ook antwoord op de vraag of een dier eraan toe is afscheid te nemen van het leven en of het daarbij hulp nodig heeft.

 Als jouw dier een "probleem" heeft, en je komt er maar niet achter wat het precies is, kan een consult uitkomst bieden. Dieren kunnen heel goed aangeven waar het probleem zit en zelfs soms een oplossing geven.

Vermiste dieren: Ik maak contact met een vermist dier en vraag wat er gebeurd is. Tevens vraag ik of het dier nog leeft of overleden is. Als het dier overleden is, dan krijg ik ook altijd door hoe dit gebeurd is, bijv. een aanrijding. Een dier dat nog leeft kan aan mij doorgeven hoe de omgeving eruit ziet waar het zich bevind, bijv. het dier ziet flatgebouwen, ziet een kade met water, enz... Het is wel zo, dat in bijna alle gevallen bij vermissingen het erg moeilijk is om het dier terug te kunnen vinden. Dieren kunnen nu eenmaal geen plaatsnamen of straatnamen doorgeven! Maar soms krijg ik zo'n specifieke aanwijzing, zoals een vermiste kat die de volgende woorden doorgaf aan mij: "een rondje om de plas". Ik begreep niet wat het dier bedoelt, maar zijn eigenaresse wel! Door deze aanwijzing kon zij op de juiste plek gaan zoeken en haar kat is weer veilig thuis. Dat is fantastisch, maar dit gebeurt niet in alle gevallen, dat er zo'n duidelijke aanwijzing komt. Ik kan nooit beloven het dier terug te zullen vinden, maar hoop dat de eigenaar in de juiste richting kan gaan zoeken.

Bij psychische problemen kan helderheid en inzichten worden geven vanuit het dier en oplossingen worden gezocht. Ik geef door wat het dier wil melden en wat het dier zelf denkt. Ik bedenk dus zelf niets maar geef door wat voor informatie een dier door wil geven.

Zo kan ik bijvoorbeeld goed helpen met angstige dieren. Dieren die agressief zijn. Dieren die “vreemd” of afwijkend gedrag vertonen. Er achter komen waar dit gedrag vandaan komt. Of dieren die vermist zijn, ik kan doorgeven of het dier nog leeft en wat er gebeurd is met het vermiste dier.

Dieren die overleden zijn. Met name om het verdriet dragelijker te maken, helpt het om na het overlijden, nog contact te maken, zodat men nog vragen kan stellen aan het overleden dier. Ter ondersteuning van het rouwproces. Zie ook pagina over Stervens- en Rouwbegeleiding.

Als voorbeeld mijn persoonlijke ervaring met mijn overleden kat Bassie:

Toen ik Bassie heb moeten laten inslapen, ging mijn vriend
zijn graf graven, maar
wij hebben kleigrond in de tuin en het graf moet minimaal 60 cm diep zijn.
Dus mijn vriend zwoegen en zweten en graven. Het was zwaar werk.
Ik stond er alleen maar bij te huilen, hoor ik opeens mijn overleden kat Bassie
zeggen tegen mij:
"ha ha, die Ruby (zo heet mijn vriend), kijk hem zwoegen, dat is zijn
"straf" omdat hij mij vaak gepest heeft"
Toen barstte ik uit in lachen, ik was zo blij dat overleden Bassie iets liet
horen en ik
wist dat hij zich goed voelde, dat hij blij was dat hij van zijn zieke lichaam verlost
was.. Mijn vriend heeft Bassie inderdaad wel eens gepest, maar op een liefdevolle manier, niet gemeen natuurlijk!

Op de pagina "Dieren aan het Woord" zie je een aantal consulten, zodat je een idee krijgt wat het “praten” met dieren precies inhoudt en wat je kan verwachten van de uitkomsten van een consult.

 

Terug naar boven

Kaat en Jess

Werkt dierencommunicatie zo?

 

Luie Scooby

degoe