Hier volgen een aantal contacten die ik met dieren heb gehad. Ik heb de teksten ingekort, de consulten zelf waren veel uitgebreider.

Bijzondere ervaring met een libelle

Bijzondere ervaring met vermiste Sammy

Een 14- jarige poes is bang voor mensen

Nu is de poes ook nog verhuisd naar een vreemd huis, wat extra stress en spanning heeft opgeleverd.

Ik zoek contact met deze poes. Zij is zo blij dat er iemand echt geïnteresseerd is in haar, dat zij helemaal opbloeit in het contact. Zij geeft aan dat zij geen vertrouwen in de mens heeft, dat zij meerdere malen in haar leven op straat heeft geleefd. Dat er nooit iemand echt in haar geïnteresseerd is geweest. Ik vertel haar dat haar mens erg lief voor haar is en haar geen kwaad wil doen. Dat zij wil dat de poes op haar gemak is en veel aandacht en liefde zal krijgen. De poes zegt dat haar mens niet naar haar toe moet komen, maar dat de poes uit haar zelf zal komen als zij het vertrouwt.

1 dag na het consult, belt haar mens mij op. “Wat ik met de poes heb gedaan?”

De poes zit op de bank naast haar en laat haar aaien!! Dit was een geweldige uitkomst, een zeer positieve verandering voor de poes en haar mens. Door deze poes gerust te stellen en interesse in haar te tonen, is deze poes uit haar schulp gekropen en gelukkiger geworden. Ik was zelf ook helemaal overdonderd dat na één contact de poes zo op haar gemak is gesteld. Fantastisch om zo'n snel resultaat voor elkaar te krijgen, voor mijzelf, maar vooral voor de poes en voor haar mens!!! Haar mens was van te voren erg kritisch en geloofde niet dat het echt zou werken, maar na afloop heeft zij haar mening bijgesteld. Ook zij was verbaasd en is nu overtuigd dat dierencommunicatie echt iets doet.

Een poes die 1 van de 2 eigenaren aanvalt

De poes is erg lief voor de vrouw in het gezin, maar valt zomaar haar man aan, uit het niets. Ik maak contact met de poes en vraag waarom zij dit gedrag vertoont? De poes vertelt dat de man deze poes helemaal niet in huis wilde hebben. Hij stond er niet achter om nog 1 poes erbij te nemen. Dus valt zij hem af en toe aan, om te laten zien dat zij echt wel weet dat zij niet door hem gewenst was. Ik stel de poes voor om de man dan niet aan te vallen, maar hem te vermijden. Ik vraag de poes alleen naar de vrouw toe te trekken en de man uit de weg te gaan. Dat hem aanvallen geen zin heeft en voor haarzelf en de man niet leuk is.

Ik verifieer bij de vrouw. Het klopt als een bus, haar man wilde inderdaad helemaal niet nog 1 poes erbij in huis.... Ook vertelt de vrouw dat na dit consult, de poes helemaal niet meer naar de man is geweest en hem ook niet meer heeft aangevallen. Bijna niet te geloven, maar het is toch echt waar. Op deze manier heb ik een oplossing kunnen bieden, zodat de man niet meer wordt aangevallen en de poes gelukkig is met de aandacht van alleen de vrouw.

Lees verder, nog meer dieren aan het woord

Terug naar boven